כניסה
למנויות
צרו קשר

דפי פילו עם תפוח

מי לא אוהבת מנות מפנקות שמכינים במינימום מאמץ? 
רותי שיתפה במתכון שהיא ממש אוהבת להכין לארוחת 4, אני מכירה אותו במגוון גירסאות אך זו בהחלט גירסה קלילה ביותר והשמועות אומרות שטעימה ומוצלחת אז מי מכינה לשבת?

רכיבים:

דפי פילו

תפוחי כץ מגורדים עם הקליפה

קינמון

שמן קוקוס

 

אופן ההכנה:

נשמן את התבנית עם שמן קוקוס

בכל שקע בתבנית נשתמש בחצי דף פילו 

נמלא בתפוחי העץ עם הקינמון, נסגור את הדף מעל

נבריש את העלים עם שמן קוקוס מעל

נכניס לתנור על 170 מעלות עד להזהבה (20-30 דקות)

 

כיצד נתייחס?

ברוב סוגי הדפי פילו שבדקנו דף אחד = מנת פחמימה

תפוח = מנת פרי

מומלץ לחלק כך שבכל דף פילו יהיה תפוח אחד וכך נדע ש 2 יחידות הן מנת פרי ופחמימה.

מה עם השמן את שואלת את עצמך? נתייחס לשמן במנה זו כחלק מהשומן שניתן לשלב בתפריט לאורך היום, ללא התייחסות ספציפית לארוחה זו.

 

מי שמעוניינת להמתיק: כל כפית מייפל/סילאן/דבש/סוכר קנים וכד' נתייחס כרבע מנת פחמימה.

רותי מכינה ללא המתקה כלל.

להאמין. לפעול. להגשים.